Shopping Skönhet

Teburkar från NK

October 25, 2015

Titta vilka fina teburkar från NK! Häromdagen hängde jag med min vän Beatrice på NK och hittade där teburkar som de inte sålt på flera år (?) Jag har verkligen försökt få tag på dessa teburkar i flera år då de är sååå himla fina. Lycka! Köpte med mig två stycken. Jag passade även på att skaffa NK-nyckeln då jag handlar en del där. Bland annat mat i saluhallen och smink på sminkavdelningen.

teburkar från nk

Tom Ford

Vi gick även förbi sminkavdelningen där jag hittade detta snygga läppstift från Tom Ford, se nedan. Det är i färgen Scarlet Rouge. Är sjukt nöjd med det, dock passar det bättre till våren och sommaren då det är lite light.

teburkar från nk, tom ford tomford-1781

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sanna | Beauty & Bride October 31, 2015 at 4:12 pm

  Åh, de där teburkarna har jag med några stycken av. Härligt att de kommit in igen, då kanske en kan utöka samlingen lite grann 🙂

  • Reply emma November 2, 2015 at 10:36 am

   Ja, jag är så glad att jag har möjlighet att samla nu!

 • Reply jennie November 24, 2015 at 2:17 pm

  jag vill med köpa dom 🙂

 • Leave a Reply