Vardag

Nytt jobb och ett varmare Stockholm

May 6, 2017

Vilka fantastiska och soliga dagar vi har haft i Stockholm denna vecka. Jag blir återigen påmind om att det är my favourite time of the year. I tisdags började jag dessutom på ett nytt spännande jobb med titeln Content & Community Manager på en mediebyrå. Därför bör jag komma igång med skrivandet i bloggen lite mer så att jag inte blir allt för orolig. Jag menar, ju mer jag skriver desto bättre kommer jag att bli. Det som också är roligt med tjänsten är att jag kommer att få fotografera, filma samt hjälpa till med grafisk produktion vid behov – hurra!

feeling stressed

Från min plats på kontoret kan jag se en liknande bild som ovan och det känns lovande. Tänker på Marga som jag lärde känna på praktiken i höstas som ääälskar Ryan Gosling.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Maria Pettersson May 10, 2017 at 5:36 pm

    Så spännande med nytt jobb! Jag ska vara kvar på samma arbetsplats men byta upp mig ett hack på stegen, från barnskötare till förskolelärare, den 1 juni 🙂

  • Reply Linnea | (Chick)peas & Understanding May 16, 2017 at 5:30 pm

    haha åh, ryan som nedstressning <3! grattis till nya jobbet, låter ju superkul att få kombinera massor av kreativa utlopp sådär!

  • Leave a Reply