Hemma hos mig

Nya gröna växter i mitt hem

April 1, 2017

Idag fick jag feeling och köpte hem tre nya gröna växter. Gruppen växtgäris på Facebook gör mig så sjukt inspirerad att odla själv samt fylla mitt hem med växter. En dag blir det väl en djungel. Det fick i alla fall bli en monstera, en annan grön växt och en liten (och gullig!!) rosväxt denna gång. De fick flytta in till sovrummet direkt när jag kom hem och jag hoppas att de ska trivas bra.

Har ni några växter hemma?

Inlägget innehåller adlinks märkta med en asterix*

grön växt monstera

rosor i en kopp med bokstav
grön växt

lampfot från ellos

Lampan är från Ellos* / Koppen med bokstaven E är från Design Letters*

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Stina | Stinas tillvaro April 2, 2017 at 3:10 pm

  Så kul att köpa nya växter! Jag har gått loss på växter till balkongen idag och snittblommor, eftersom vi ska sälja lägenheten nu och behöver göra den extra ombonad till fotografering i morgon. Älskar växten på första och sista bilden, så gullig!

  • Reply Emma Eriksson April 2, 2017 at 3:31 pm

   Eller hur!? Jag ska försöka fylla balkongen med lite fina växter samt vill ha en större fikus vid mitt matbord! Och såklart unna mig snittblommor lite då och då 🙂

 • Reply Ellen April 9, 2017 at 9:03 am

  Nya växter är så himla härligt!!

 • Reply Jessica April 18, 2017 at 2:51 pm

  Åhh vad tjusiga de är!!!!!!! Älska växter!! <3

 • Reply Patrik at Brass&Gold April 28, 2017 at 9:09 pm

  Vilken söt lite monstera (är det väl!?).

 • Leave a Reply