Onlinemarknadsföring

Mitt instagramflöde | 2010

March 25, 2017

I år fyller mitt Instagram-konto 7 år. Jag hittade massor av bilder och screenshots från alla dessa år och tänkte att det kunde vara roligt att dela med mig av detta här på bloggen. Vi börjar med mitt första år på Instagram, nämligen 2010.

Jag skaffade Instagram i samband med att jag fått en iPhone 4 hösten 2010. Jag satt i matsalen på gymnasiet och blev frälst direkt, äntligen ett socialt medium för mig som älskar fotografi.

Då hösten 2010 var lite blandad så kommer nedan bilder i okronologisk ordning. Jag tänkte att framtida inlägg om mitt instagramflöde sorteras efter månad, såklart!

nikon instagram
st eriksplan

Två av mina första bilder någonsin på Instagram!

johnossi affisch
johnossi affisch

Vi var ett gäng som hängde i stan och tog ned fräsiga affischer som vi prydde våra rum med. Denna höst var det Johnossi som gällde.

randig tröja
portugal 2010

Min familj åkte en sväng till Portugal under höstlovet.

broder daniel tygkasse
himmel

Jag körde med min BD-tygpåse och solen sken.

håkan hellström signering
emmae

Vi träffade på Håkan Hellström när han hade signering på Bengans. Och jag var glad över det såklart!

kent tygkasse
jag-och-kent

Dock är det alltid ett band som funnits i mitt hjärta sedan länge och i mitt “lilla” hus som jag bodde i (på min familjs tomt) kunde man se vilket band det handlade om lite här och var.

johnossi cirkus
johnossi cirkus

Gänget såg Johnossi på Cirkus och jag minns att tjejen som stod bredvid oss fick ett superläskigt epilepsianfall… Dessutom gick brandlarmet när konserten var slut så vi frös utanför arenan innan vi fick hämta våra jackor och bege oss hemåt.

johnossi kafe 44
johnossi kafe 44

Dagen efter Cirkus-spelningen fick vi reda på att Johnossi skulle ha en lite mindre och inofficiell spelning på Kafé 44! Dit åkte vi såklart och hamnade längst fram i kön efter att ha köat sedan förmiddagen i regn.

täby enskilda media
ceo

Jag gick Media på Täby Enskilda Gymnasium. Bästa gymnasiet någonsin, älskade min tid där! Blev också frälst av artisten CEO.

emmae
flygplan

Jag och familjen flög till Florida över jul & nyår! Och där tog jag inga bilder förrän efter nyår? Knäppt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply