Musik

Min musiksmak

March 5, 2017

Jag klarar mig inte utan musik och lyssnar på musik jämt hemma. Det är bara när jag behöver koncentrera mig ibland som musik stör. Som den marknadsförare och egenföretagare jag är så älskar jag statistik! På Last.fm kan man se statistik över det man lyssnar på. Tyvärr är det mycket som uteblir för min del då det ej fungerar att scrobbla till Last.fm när jag lyssnar via chromecast! Nåväl, nedan kan ni se hur det sett ut på min sida den senaste månaden, de senaste 365 dagarna samt sedan start. Min musiksmak är rätt blandad men jag älskar kent, coldplay, Lana Del Rey samt boybands.

Här kan ni hitta mig på Last.fm!

Min statistik den senaste månaden

min musiksmak

 

Min statistik de senaste 365 dagarna

min musiksmak

 

Min statistik på Last.fm sedan 2009

min musiksmak

 

Som ni ser är kent överlägsna… haha! Så min fråga är nu, vad lyssnar ni helst på? Lista gärna era fem topp i en kommentar!

 

5 Comments

 • Reply Jessica March 5, 2017 at 9:01 pm

  Hahaha älskar att Kent är så himlllllllllla överlägsna sen 2009. <3

  Mina fem bästa hmhmhmhm
  – Låpsley
  – AURORA
  – Håkan
  – M83
  – Jonathan Johansson

  TYPPPP MEN JÄTTESVÅÅÅÅÅÅÅÅRT </3

 • Reply Mikaela March 5, 2017 at 10:23 pm

  Kul grej ju! Mina fem bästa är Coldplay, Bon Iver, Lykke Li, The national och Veronica Maggio kanske? De tre första är givna, de andra var svårare att bestämma!

 • Reply Sannas rum March 6, 2017 at 12:51 pm

  oooooh, vilket roligt inlägg! Mina fem bästa är nog (utan inbördes ordning dock!):
  – Norah Jones
  – Tove Lo
  – Yelle
  – Taylor Swift
  – Florence + The Machine

  Men jag lyssnar sjukt mkt på blandade band skulle jag säga. Typ hittar en låt som jag älskar i tre veckor och sen var det inte mer med det 😛 Just nu är det The Knocks & Absofacot – TROUBLE, Bolier & Marcus Schössow – Ipanema, Dropout – Undone och Above & Beyond + Oceanlab – Another Chance. Men på gymmet har jag en massa härliga godingar som är supertunga. Är nog mer av en electro-person typ. Tror jag i alla fall!

 • Reply Jasmine March 9, 2017 at 11:02 pm

  Men gud, älskar last.fm! Har inte haft det lika länge som du dock, “bara” sen 2012. Hade allt det där kentlyssnandet innan dess varit med hade nog min statistik varit i stil med din. Min topp 5 (enligt last.fm, såklart) är:
  – Kent
  – The Shins
  – Coldplay
  – Death Cab For Cutie
  – Lana Del Rey

  Just nu är det främst Lana och Coldplay, och en del andra som inte är i topp 5 typ Beyoncé, Taylor Swift, Tove Lo, etc. Älskar statistik så mycket.

 • Reply Bella March 10, 2017 at 7:10 pm

  Så roligt inlägg! Måste nog säga Panic! at the disco, Fall out Boy, Kygo, Foster the People och Coldplay.

 • Leave a Reply