Shopping

K Cobler Miramar

July 3, 2015

skor-4890

K Cobler Miramar

Titta vilka fina skor, i märket K Cobler Miramar, som jag köpte till mig idag. Jag åkte till Täby Centrum för att hälsa på min farfar som bor i närheten och passade samtidigt på att köpa ett par skor inne på Scorett som jag har kikat på ett tag. De satt som en smäck! Jag köpte även en härlig sula som gör skorna skönare att gå i då de i normala fall är platta – försäljaren lyckades! Efter skoköpet svängde jag förbi Apple Store för att köpa en ny 2m lång iPhone-laddare då min är sönder. Älskar när man kan köpa en 2m lång iPhone-laddare för då kan man använda telefonen om uttaget är långt borta.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply ISA July 4, 2015 at 5:18 pm

    snygga och stilrena!! bra köp hörrdu ;))

    • Reply emma February 28, 2016 at 3:39 pm

      Tack snälla! 🙂

    Leave a Reply