Browsing Category

Hemma hos mig

Hemma hos mig!

Välkomna hem till mig! Jag älskar inredning och pyssel. Här får ni se hur det ser ut hemma hos mig!

Hemma hos mig

En murgröna

May 1, 2017

murgröna

Det har tillkommit en ny medlem i min växtfamilj. En murgröna som nu bor på min stringhylla i sovrummet och jag är kär.

grön växt monstera
Hemma hos mig

Nya gröna växter i mitt hem

Idag fick jag feeling och köpte hem tre nya gröna växter. Gruppen växtgäris på Facebook gör mig så sjukt inspirerad att odla själv samt fylla mitt hem med växter. En dag blir det väl en djungel. Det fick i alla fall bli en monstera,…

April 1, 2017
hemma hos mig
Hemma hos mig

Lördag

Här kommer ett litet hej från mig och min lägenhet. Hur fint väder har det inte varit i Stockholm de senaste dagarna? Jag njuter. Idag ska jag för övrigt fotografera, planera egna projekt och storstäda. Det blir en perfekt lördag för mig. Vad ska…

March 18, 2017
Hemma hos mig Inspiration

Inspiration | Rustikt matbord

Jag har sålt min gamla matgrupp från Mio denna vecka då jag ska köpa ett nytt mer rustikt bord som kommer att passa bra här hemma. Eller bordet jag ska köpa är från Ikea men jag tänkte betsa om det. Det jag nu måste…

January 7, 2017
loop matta bolia
Hemma hos mig

Loop Matta från Bolia

Häromveckan fick jag hem min efterlängtade matta som jag köpte när det var 30% rabatt på Bolia. Är såååå himla nöjd. Finaste mattan och den ger rummet en mysigare känsla. Mattan är 170 x 240 och jag är glad att jag inte valde den…

September 16, 2016
Hemma hos mig Tips Utbildning

Julstämning på Medieinstitutet

Julgran skapar julstämning på Medieinstitutet Idag kunde vi skåda en fin julgran i matsalen på Medieinstitutet. Hurra, tänkte vi! På en lapp, som hänger i granen, kan man läsa “Hohoho! Häng upp en kula så kanske jag kommer till dig! / Tomten”. Jajamänsan, det ska…

November 30, 2015
Hemma hos mig

Regnbågen

Medan jag dansade till Every Teardrop Is A Waterfall med Coldplay upptäckte jag en stor regnbåge när jag tittade ut genom fönstret. Värt att fånga på bild tänkte jag. Imorgon ska jag hjälpa Juliana med att fotografera bröllop!…

July 10, 2015